Микула Анастасія. Подвійна новина. Залишилось зібрати $31456

Новини | 18.11.2013 | 0

Микула АнастасияПрийшла новина про нашу Настю… Новина і сумна, і весела одночасно. Сумна тому, що сума збору для нашої малечі так і залишається, як і раніше, зовсім немаленькою, незважаючи на те, що після попередньої новини нам вдалося зібрати ще $2716 доларів. Батьки дитини дуже переживають із приводу оплати, адже Настенька вже два тижні як зайшла до боксу трансплантології на високодозну хімію, і саме сьогодні, у день її дня народження, їй почнуть робити пересадку кісткового мозку. Так співпало, що саме цього дня, коли їй виповнюється 3 роки, вона заходить на найвідповідальнішу операцію у її нелегкому лікуванні! Високодозна хімія закінчилася, показники крові впали, їй влили кров і тромбоконцентрат, і хоча загальний стан маленької крихти бажає, звичайно, бути кращим, але, враховуючи складність цієї операції, Настюшенька тримається мужньо і з Божою допомогою, долає цю дуже важку смугу ! Вірю і сподіваюся, що всі сьогоднішні вітання від батьків та медперсоналу лікарні піднімуть їй трошки настрій і додадуть нових сил у новій боротьбі на цій пересадці.

І нехай цей день справді стане для Настюші її новим днем нового народження, до якого вона увійде зовсім новим та здоровим трирічним чоловічком.

І цього дня хочу побажати тобі, кохана наша дівчинка – багато здоров’я, багато радості та море кохання. Нехай Господь супроводжує тебе у всі дні твого життя і ніколи не залишає тебе, а з Ним ти завжди будеш у повній безпеці! Величезного кохання тобі Настенька, кохання, яке допоможе тобі пройти всі негаразди і всі найважчі періоди на твоєму життєвому шляху!

Будь щасливою, наша дівчинка! А ми продовжуємо чекати, вірити та молитися за тебе, наша гарна…
Від імені батьків дівчинки, і від себе особисто, хочу подякувати всім, хто вже відгукнувся та пожертвував свої кошти дитині! Дякую вам усім величезне! Я вірю, що ваше добре зерно стане для вас величезною нагородою і принесе багато хорошого плоду у ваше життя!

Щоб врятувати життя цієї крихти і оплатити їй пересадку кісткового мозку, нам необхідно ще зібрати $31.456 доларів за дуже короткий термін – 1-2 тижні!
І завжди пам’ятайте, що найменша ваша пожертва може стати величезним благословенням для нашої Насті!
Не переставайте творити добро на славу Господа нашого Ісуса Христа!

СТОРІНКА З РЕКВІЗИТАМИ