Микула Анастасія. На оплату за ТКМ залишилося зібрати $13470!

Новини | 9.12.2013 | 0

Микула АнастасияНаша малеча потихеньку почала приходити до тями після високодозної хімії і пересадки кісткового мозку. Самопочуття Настеньки, в порівнянні з попереднім часом, трішечки покращало, але температура поки ще не падає, у неї болять ніжки, тому дівчинка практично не встає з ліжка. На сьогодні лікарі запланували їй контрольний паркан кісткового мозку, а ми молитимемося і чекатимемо хороших результатів та хороших новин від нашої Настюші.

Минулого тижня спільними зусиллями нам вдалося зібрати для дитини – $4194 доларів США.
І, як бачимо, збір потроху просувається, а сума зменшується!
На сьогодні залишилося ще зібрати – $13470 доларів.

Від батьків дитини та від себе особисто хочу подякувати всім, хто відгукнувся на прохання для нашої Настюші. Ми дякуємо і молимо Бога за кожного з вас! Все, що ви робите таємно, нехай Господь віддасть вам явно і дарує вам мир! Як приємно вірити і знати, що в цей важкий для багатьох час є люди готові прийти на допомогу своєму ближньому! Нехай не залишить вас Господь без нагороди! Дякую вам дорогі за вашу допомогу!

Збір триває, і я дуже вас прошу на цьому не зупинятися, а продовжувати робити свій внесок у цю добру і добру справу і допомогти цій дитині!

Не переставайте творити добро на славу Господа нашого Ісуса Христа!
Завжди пам’ятайте, що найменша ваша пожертва може стати величезним благословенням для нашої Насті!
А також бережіть себе та своїх близьких!

Давайте не поспішати і не захоплюватися щоденною суєтою цього світу, адже кожна мить — це Божий подарунок. Дорожіть кожним своїм днем прожитим у колі вашої улюбленої родини! Погляньте на блакитні небеса – світом керує Бог, і життя кожного з нас – у невидимих руках Всемогутнього Господа. Зупиніться на мить, і ви побачите, як цього ранку, небо опускається до вас, низько-низько, як ваше серце зігріває небесне м’яке світло, і в цьому світлі ви побачите простягнуту до вас руку Бога.

Реквізити Насті можна побачити на її сторінці:

СТОРІНКА З РЕКВІЗИТАМИ