Великодні вітання 2023 — Київський онкоцентр

Новини | 20.04.2023 | 0

Дякуємо Богу за ще один подарований нам рік, благодатний вогонь зійшов, а це означає, що Всевишній дав нам ще один шанс щоб прокинутися, змінитись і наблизитися до нього, і цього року – знову зустріти свято Великодня Христового, з чим вас усіх і вітаємо.

Наш Великдень – Христос, Син Божий віддав за нас своє життя, смертю смерть переміг і в ньому ми маємо прощення наших гріхів та надію на спасіння душі. Вітаємо вас, дорогі наші друзі та помічники, з Великим святом Воскресіння Господнього! Давайте завжди пам’ятатимемо що за нас з вами була принесена велика жертва сина Божого, який взяв на себе наші гріхи, поніс на собі наші хвороби, і ранами його ми зцілилися. Його величезна любов до нас перемогла смерть на хресті, Ісус виконав волю Небесного Батька, сказавши: «Здійснилося», за що ми ніколи не перестанемо дякувати Йому за це!

«Скуштувавши оцту, Ісус сказав: Совершилось! І схиливши голову, віддав духа.»

(Йоана 19:30)

«Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.
Бо Бог не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб через Нього світ спасся.»

(Йоана 3:16-21).

Дякуємо тобі Ісусе, Сину Божий, за твою велику жертву за нас на спокуту наших гріхів! Спасибі тобі! Слава тобі, Господи наш, слава тобі!

У ці Великодні дні хочеться більше говорити про велику жертву Ісуса Христа! Щоб ми зосередили свою увагу, відкрили свої серця, вникли в цю глибину і зрозуміли, чим для нас є Пасха Христова! Зрозуміли, що це не кекс із родзинками та фарбованими яйцями, а це жертва, в якій була пролита кров Ісуса на прощення наших гріхів та спасіння нашої душі! Тільки Ісус наш – шлях, істина і життя! Тільки він є тими дверима, якими ми можемо прийти до нашого Небесного Батька!

Дякую Тобі, Ісус, за Твою велику жертву, принесену за кожного з нас!
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

Господь створив нас на добрі справи і той, хто любить його, виконує його святу волю: співчуває, робить добро, допомагає ближньому, допомагає сиротам та вдовам, відвідує хворих у лікарні… Завдяки таким людям і тримає Господь ще цей грішний світ та дає шанс на виправлення іншим! Слава Тобі Господи наш, слава Тобі!

Завдяки таким людям, яких знає сам Всевишній, ми й змогли порадувати Великодніми подарунками та своєю увагою тих, хто сьогодні зустрічав це свято, у лікарняних стінах, наодинці зі своїм горем. Дякую вам величезне за ваш дорогоцінний внесок у це добре! Нехай Господь рясно благословить вас за ваші таємні та добрі справи! Продовжуємо й надалі працювати на ниві Божій разом із вами!

З вашою допомогою, ми змогли відвідати Київський дитячий онкоцентр, госпіталь, привітати наших підопічних та сиріт, з Великим Великоднем Христовим!

В онкоцентрі ми також змогли поспілкуватися з мамами і приготувати всім свої фірмові оладки.
У шпиталі також намагалися як тільки могли, щоб підтримати наших захисників: слухали, жартували, дякували….

І нехай у всіх цих добрих справах прославиться Отець, Син і Святий Дух! Амінь!